Sikkerhedskopiering

Der er naturligvis indbygget en sikkerhedskopi funktion i Vipilon’s AffaldsData System som vil sætte brugeren i stand til at lave en sikkerhedskopi af alle data i programmet.

Denne sikkerhedskopi bør opbevares på et flytbart medie som fx en USB-key eller den kan uploades til en mail adresse.

Man finder funktionen ved at klikke på menupunktet:
“Sikkerhedskopiering”
Sikkerhedskopi - Menu

Når brugeren trykker på denne knap kommer følgende menu frem

Sikkerhedskopiering

Opret Sikkerhedskopi

Her har brugeren mulighed for at skrive hvor han ønsker sikkerhedskopien skal gemmes på computeren, samt hvad filen skal hedde.
Normalt gemmes filen på pc’ens skrivebord, med firmaets p-nummer som en del af navnet.

Alle data, og al opsætning gemmes i sikkerhedskopien.
Men husk !! Hvis sikkerhedskopien kun ligger på pc’en og pc’en går i stykker, kan man ikke gendanne dataene på en ny pc. Vipilon gemmer ingen kundedata.