Opret IndberetningsData

Korrekt Indberetningsdata er grundlaget for at lave korrekte CSV filer. Hver CSV fil indeholder en række Indberetningsdata, hvor hver linie svarer til en transaktion/kunde i Firmaet.

Når man starter programmet åbnes automatisk hovedmenuen for Indberetningsdata, den kan også findes i topmenuen.

Indberetningsdata-menu

Indberetningsdata Hovedmenu

Indberetningsdata hovedmenu

Her ses alle de indberetningslinier der er lavet i firmaet. Der er mulighed for at sortere listen ved at trykke på menupunkterne i toppe, samt at søge efter en specifik linie.

For at oprette en ny indberetningslinie klik på knappen “Opret Ny”

Vælg Indberetter Rolle

Indberetnings rolle

Det første man skal tage stilling til er hvilken rolle virksomheden spiller i denne indberetning. Er man modtager, indsamler etc.

Husk at hvis man fx udelukkende er modtager, trykkes på svensknøglen i nederste venstre hjørne. Her kan man fravælge de andre Indberetter roller så disse ikke vises mere.

Selve Indberetningslinien

Indberetningsdata - Indtastning

Herinde ser man kun de felter der skal udfyldes for den valgte Indberetter Rolle. Der er samtidig validering på alle indtastningsfelter så man er sikker på at indberetningen bliver lavet korrekt.

Husk at du på alle gule felter kan højreklikke eller trykke på F5 tasten for at vælge hvad der skal stå i feltet.