Tilføj / Rediger Kundein

Det er både nemt og hurtigt at oprette en ny kunde i databasen, i samme omgang påfører man vigtige oplysninger til affaldsdatasystemet, når først kunden er oprettet skal man ikke længere tænke over hvilken type kunde der er tale om mm. det klarer programmet.

Hovedvinduet

Kunder - Hovedvindue

Herover ser vi hovedvinduet for kunde databasen. Vi har en oversigt over de forskellige kunder. Der er mulighed for at oprette en ny kunde, eller redigere en eksisterende kundes oplysninger. Derudover kan man søge blandt de eksisterende kunder.

Hvis man dobbeltklikker på en kunde, eller vælger at oprette en ny kunde kommer følgende skærmbillede frem

Kundeoplysninger

Kunder - DK

Her kan vi indtaste alle kundens data.

Info: Afhængigt af hvilken producenttype der vælges, vil felter som fx P-nummer forsvinde/dukke op. På denne måde kan brugeren kun se de felter, der er relevante i forhold til den valgte producenttype.

Kundeoplysninger for Import/Eksport kunder

Såfremt der er tale om en Import/Eksport kunde eller evt. en der både er i DK samt udlandet kan man vælge at tilføje data for dette i fanebladet “Import/Eksport”

Kunder - Import-Eksport

Husk at du på alle gule felter kan højreklikke eller trykke på F5 tasten for at vælge hvad der skal stå i feltet.