Installationsvejledning

Det er nemt og hurtigt at installere AffaldsData fra Vipilon. Start med at downloade programmet i feltet til højre.

Dobbeltklik på filen stsaffald_install.exe, du vil nu blive præsenteret med følgende skærmbillede.

Installationsvejledning trin 1

installering trin 1

Denne side beskriver kort programmet, og tillader brugeren at afbryde installation.
Klik Næste

Installationsvejledning trin 2

Installering trin 2

Her har du mulighed for at bestemme, hvor på din computer du vil have programmet installeret, hvis du er i tvivl skal du bare lade standardværdien stå i feltet
Klik Næste

Installationsvejledning trin 3

Installering trin 3

For at gennemføre installationen skal du gennemlæse vores Licensaftale, samt acceptere betingelserne deri.
Accepter Licensaftale og Klik Næste

Installationsvejledning trin 4

Installering trin 4

Programmet er nu klar til at installere. Kontroller at informationerne er korrekte og
Klik Næste

Installationsvejledning trin 5

Installering trin 5

Programmet er nu installeret. Klik Afslut for at afslutte installationen og starte programmet.